Glentoran – Town 1-3

20 07 2008

UEFA Cup-mandskabet Glentoran stod for den sidste modstand inden Town kunne rejse tilbage fra sin pre-season tur i Nordirland. Town vandt kampen med 3-1, efter at have været bagud med 1-0 på et mål af Daryl Fordyce. Alan Lee udlignede inden pausen, inden Pablo Counago og Gary Roberts (straffespark) sikrede Towns fjerde pre-season sejr ud af fire mulige.
Alan Quinn i aktion imod Glentoran.

Alan Quinn i aktion imod Glentoran.

Town leverede igen en solid indsats, og jeg ser frem til onsdagens møde med Gillingham, hvor jeg for første gang vil få de nye spillere at se i aktion, da jeg selv tager ned og ser kampen. Kampen spilles i Gillingham, som ligger i Kent – blot 1 time i tog fra London.

Vær at bemærke på Towns pre-season tur er, at Ben Thatcher startede inde i alle tre kampe, og noget kunne tyde på at Magilton vil tilbyde den aggressive venstre-back en kontrakt. Gary Roberts var en af Towns bedste på turen, og måske det har fået Magilton til at tænke sig om en ekstra gang, eftersom Roberts er at finde på transferlisten.

Danny Haynes spillede ikke det sidste opgør mod Glentoran, efter hans uacceptable opførsel imod Donegal Celtic i torsdags. Haynes får en bøde, men at se ham på transferlisten, tror jeg vil være en overdrivelse fra Magiltons side. Der gik dog allerede sidste sæson rygter om at Magiltons forhold til Haynes ikke er et af de bedste, men hans status på Town-holdet er uundværligt, og jeg håber ikke det skulle komme så vidt som at se Haynes spille for en anden klub den kommende sæson pga. denne episode.

Holdopstilling: Supple, Wright (Balkestein 66), Thatcher (Casement 58), Garvan (Trotter 62), Bruce (Naylor 64), McAuley (Smith 70), Miller (Sumulikoski 62), Quinn, Walters (Roberts 69), Lee (Rhodes 56), Couñago (Peters 56). Ikke benyttet: Hollman, Haynes.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: