Langdistance-rygtet: Tim Krul

16 07 2008

Denne tid på året kaldes ikke Silly Season for ingenting. Det er storhedstid for transferrygter, og nogle rygter er mere farverige end andre. Et rygte der de seneste par dage har involveret Ipswich har været omkring Newcastle-keeper Tim Krul. Det hollandske stortalent sættes i de hollandske medier dog ikke i direkte forbindelse med Town, men derimod Chelsea, som dernæst vil udlåne Krul til Ipswich for den kommende sæson.

Newcastle-keeper Tim Krul sættes i forbindelse med Town via Chelsea!

Newcastle-keeper Tim Krul sættes i forbindelse med Town via Chelsea!

Tim Krul er på vej væk fra St. James’ Park, hvor han ikke har været i stand til at komme i betragtning som førstevalg efter Shay Given og Steve Harper. Chelsea, Heerenveen og Feyenoord er de seneste klubber der sættes i forbindelse med den 20-åriges signatur, men om hvorvidt Town har tid til at vente på at Krul skifter klub, for dernæst at låne ham synes yderst usandsynligt.

Ipswich er stadig på udkig efter en førsteholdskeeper, med Richard Wright forblivende som Magiltons største ønske. Men kan West Ham og Wright ikke blive enige med sig selv om hvad de vil inden denne uge er omme, så vil Magilton begynde med at kigge sig om efter et andet førstevalg. Hvem vides endnu ikke, men det kunne stadig være interessant om vi kunne lokke Thomas Sørensen til Portman Road.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: