McAuley i sækken

17 06 2008

Gareth McAuley i nærkamp med den tidligere Town-spiller, Jamie ScowcroftSå fik Jim Magilton endelig fat i Gareth McAuley! Sent denne tirsdag aften er det blevet bekræftet at den 29-årige nordirske landsholdsspiller var til lægetjek i Ipswich i dag, og han vil tirsdag formiddag blive præsenteret på et pressemøde på Portman Road.

Gareth McAuley har længe været i Magiltons søgelys. I januar fik Ipswich hele tre afslag på et bud på nordireren, som måneden efter, i februar, skrev under på en ny aftale med Leicester City. McAuley lignede dermed ikke en der ville præsenteret som Town-spiller denne sommer, men der kom for alvor gang i spekulationerne om et skifte igen, da Leicester City på sidste spilledag blev sendt ned i League One.

McAuley havde efter sigende en nedrykningsklausul i sin kontrakt, hvilken har gjort at Ipswich kunne købe ham fri. Prisen for McAuley lægger i omegnen af £1.5m. Angiveligt et beløb der afhænger af kampe for Town såvel som Nordirland, og ligeledes om hvorledes Town klarer sig i The Championship de kommende par sæsoner.

Nordireren bliver den anden forsvarspiller Magilton henter til klubben indenfor blot et par dage. Mandag skrev hollandske Pim Balkestein under på en 2-årig kontrakt med Town.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: