Pim på plads

16 06 2008

Et af mine første indlæg her på bloggen var omkring Heerenveens Pim Balkestein. Well, well, minsandten om ikke Pim nu er Town-spiller, og hvem ved, måske en ny Fabian Wilnis. Den 21-årige hollænder skrev i dag under på en 2-årig kontrakt med Ipswich.

Overgangssummen lyder på blot £180.000 – et næsten identisk beløb som Town betalte De Graaschaps tilbage i slutningen af 90’erne for Fabian Wilnis. Det ville måske også have været en overdrivelse at betale mere for en spiller, der endnu ikke har spillet en førsteholdskamp. Balkestein er uddannet i Heerenveens berømte ungdomsakademi, men som sagt nåede han aldrig at spille en kamp for klubben inden Town stod klar for at købe.

Pim Balkestein

Om der er tale om en ny Vemund Brekke-Skard tror jeg næppe. Balkestein har i flere omgange været inde omkring de hollandske U-landshold, og med sine 1.90m ogf aggressive spillestil, så synes han bygget til engelsk fodbold.

Pim Balkestein er desuden født ind i en fodboldfamilie. Faderen Luuk Balkestein spillede i 70’erne og 80’erne for Sparta Rotterdam og Feyenoord, og nåede også at spille et par landskampe for Holland.

For mig at se en interessant spiller Town har fået fat i. Umiddelbart tror jeg dog ikke Magilton køber en så urutineret spiller og sætter ham i forsvaret. Derfor er jeg ret overbevist om at rygterne omkring Gareth McAuley taler sandt. Ipswich har efter sigende fået et bud på £1.5m på Leicester-spilleren accepteret, og skulle det ske at McAuley kommer til Portman Road, så råder Town lige pludselig over fem stærke centreforsvarer. Alex Bruce, Richard Naylor og Tommy Smith er allerede at finde i truppen. Naylor kender vi imens Smith er et af Towns kommende talenter.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: