Weekendens rygter; Harte og Best

15 06 2008

Ian Harte - Ny venstre back?Weekenden har budt på flere transferrygter med Ipswich involveret som den ene part. Sunderlands venstre back, Ian Harte, får ikke forlænget aftalen på Stadium of Light, og kan derfor hentes på en fri transfer er en af to spillere der over weekenden er blevet sat i forbindelse med et skifte til Town. Coventrys angriber Leon Best meldes også på vej til Portman Road.

Mest interessant er rygtet omkring Ian Harte. Ingen andre klubber end Ipswich synes at være inde i billedet, og i følge diverse engelske rapporter så skulle Ipswich stå klar med et kontrakttilbud til den 30-årige irske landsholdsspiller.

Town mangler en venstreback, efter Magilton har valgt at sætte både Dan Harding og Matt Richards til salg. David Wright spillede et par kampe på venstre back, men det er ikke ideelt at benytte en højre back på modsatte side, og derfor skal der hentes forstærkning på den kant. David Wright er desuden den eneste back, pånær Chris Casement, der er tilbage i truppen, eftersom Fabian Wilnis, Sito og Michael Synnott ikke vil være at finde i Town-truppen til den kommende sæson.

Ian Harte er bestemt en interessant spiller at få til klubben. Med 64 landskampe for Irland og et hav af kampe i Premier League og Champions League, så har Harte bestemt den nødvendige erfaring der skal til for at sikre Town oprykning. Udover sit flotte CV, så er Harte også dødboldsspecialst. Harte har således scoret 11 landskampsmål for Irland, og i sin tid i Leeds United blev det til hele 39 mål i 270 kampe.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: