Jon Walters til Stoke – forhåbentlig ikke!

11 06 2008

Jonathan Walters - forlader næppe Portman Road for £1mIgen i dag bliver Jonathan Walters sat i forbindelse med et skifte til nyoprykkede Stoke City. Rygtet siger at Tony Pulis er villig til at betale £1m for Towns stærke frontløber, men sådan som den økonomiske situation ser ud i Ipswich i øjeblikket, så skal der et langt større beløb på bordet, før vi lader Walters gå.

Da Walters først kom til klubben fra Chester for blot £150K i januar 2007 lignede han en hver anden League One angriber, der havde svært ved at begå sig imod de lidt tungere drenge i The Championship. Men noget må Magilton have set i ham, og det som Magilton så, fik vi at se i den forgangne sæson, hvor Walters blev kåret som årets bedste af både medspillere og fans.

Walters slog ikke igennem som angriber i sin første sæson i den blå trøje, men hvad der startede som en nødløsning i starten af sæson 07/08 viste sig senere at være noget af en genistreg fra Magiltons side. Han satte nemlig Walters ud på højre wing, og det var her han spillede nogle af sine bedste kampe inden han blev skadet, og måtte under kniven.

Jonathan Walters er en vigtig brik i opbygningen af det mandskab som Magilton skal forsøge at rykke op i Premier League, og jeg tror Magilton er af samme opfatning. Med mindre et bud på omkring £2.5m-£3m kommer ind på Walters, så tror jeg ikke Ipswich er villige til at sælge.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: