Hvem bliver Towns nye førstevalg?

10 06 2008

Richard Wright - Min favorit som nyt førstevalg!Hverken Stephan Bywater eller Nick Colgan blev tilbudt at blive på Portman Road til den kommende sæson. Det betyder at Town pt. ingen første keeper har til den kommende sæson, eftersom Magilton ikke ser ud til at vil gøre brug af den stadig unge og urutinerede Shane Supple.

Thomas Sørensen (Aston Villa), Kieren Westwood (Carlisle United), Mark Bunn (Northampton Town), Richard Wright (West Ham United) og Anti Niemi (Fulham) er alle blevet sat i forbindelse med et skifte til Town, men alle fem navne synes blot at have været offer for sladderavisernes rygtebørs. Så sent som i dag blev det så Kasey Kellers (Fulham) tur til at blive sat i forbindelse med Town, men mon ikke Jim Magilton leder efter en lidt yngre keeper, end den 38-årige amerikaner.

Af de nævnte emner kunne det naturligvis være sjovt at se Thomas Sørensen i Ipswich-trøjen, men at gå et niveau ned synes ikke at være noget for Sørensen. Westwood og Bunn er begge unge talentfulde spillere. Jeg så selv Westwood i aktion for Carlisle i Play Off kampene imod Leeds United, men han ser stadig ung ud – og Ipswich har mest af alt for en rutineret keeper.

Det emne der interesserede mig mest var Richard Wright. Sidste sæson valgte Wright West Ham fremfor Ipswich, men efter et år på bænken, så må Wright snart indse at han skal en tur ned at vende i The Championship inden han igen kan spille uge efter uge. Han spillede i slutningen af sidste sæson på lån for Southampton, og her spillede han et par pragt kampe.

Der har dog ikke været nogle rygter omkring Wright på det seneste, så måske Magilton ikke var så interesseret i den tidligere U21-landsholdskeeper alligevel.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: