Balkestein sæsonens første indkøb

9 06 2008

Pim BalkesteinDen 21-årige hollænder Pim Balkestein fra Heerenveen er tæt på en aftale med Town. Heerenveen og Ipswich er blevet enige om en overgangssum for stortalentet, der i flere omgange har været inde omkring den hollandske U21-landsholdstrup.

Balkestein er udset til at være en af i alt et par forstærkninger til defensiven, hvor Town har mistet Jason Devos og Fabian Wilnis.

Balkestein synes bestemt at være en interessant spiller at få til klubben, men en stamplads tvivler jeg på, at Magilton tør overlade til den unge hollænder, der blot spillede en kamp for Heerenveen i den forgangne sæson.

Towns Chief Executive, Derek Bowden, har således udtalt at man stadig er på udgik efter mindst endnu en forsvarsspiller, og med navne som Gareth McAuley (Leicester City), Roger Johnson (Cardiff City) og Nikolce Novoski (Mainz) inde i billedet, så er jeg ret overbevist om at det er her Alex Bruces makker til den kommende sæson skal findes.

Taler rygterne sandt så har Leicester og Cardiff nemlig afvist bud (begge over £1m) fra Ipswich på netop McAuley og Johnson, imens Town har set Novoski i aktion flere gange i løbet af slutningen af den forgangne sæson.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: